Menu
Sepetiniz

Spacepiks Blog CrosairSoft RSS Feed

05 May Yaşanabilir bir gelecek için “sıfır atık”
0 129
Dirençli kent olma yolunda ilerleyen İzmir, gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakmak için kentte atık oluşumunun engellenmesi, azaltılması ve kaynağında dönüştürülmesi amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve Efor Fuarcılık işbirliğiyle We-Cycle Çevre ve Geri Dönüşüm Teknolojileri Fuarı’na ev sahipliği yapacak. Bu yıl i..
05 May Sokaklarda yetişti şimdi 10 milyonluk iş yapıyor
0 129
10 yaşındayken babası ile birlikte çöplerden kağıt, plastik, cam ve metal toplayan Mehmet Özmüş (50), bugün İzmir’in en büyük tesislerinden birinin patronu oldu. Ayda 10 milyon lira ciro yapan, 200 çalışanı ve 3 bine yakın müşterisi bulunan Özmüş, “Dünyaya bir daha gelsem yine geri dönüşüm işi ile uğraşırım” diye konuştu. Kars'ın Susuz ilçesinden ..
05 May Geri dönüşümden Gaziemir’in kasasına 1 milyon 150 bin lira
0 106
Geri dönüşebilen atıkların toplanması, taşınması ve değerlendirilmesi için ihale yapan Gaziemir Belediyesinin kasasına geri dönüşümden 3 yılda 1 milyon 150 bin lira girecek. Gaziemir Belediyesi, ambalaj atıklarının evsel atıklardan ayrı toplanması, ayrıştırılması ve değerlendirilmesi için ihaleye çıktı. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın başk..
Gösterilen: 1 ile 3 arası, toplam: 3 (1 Sayfa)
WhatsApp
05312671635